Valentijnslezing Christian Nijhof

DEZE LEZING IS VOLGEBOEKT

Valentijnslezing ‘DURF JIJ VANUIT JE HART TE GAAN LEVEN?’

Ter gelegenheid van Valentijnsdag houdt Christian Nijhof in Museum Bussemakerhuis een interactieve lezing met de toepasselijke titel ‘durf jij vanuit je hart te gaan leven?’. Christian schreef het boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart . Tijdens deze interactieve lezing vertelt hij vol bezieling over zijn spirituele reis naar Thailand.

Hij komt vertellen over zijn reis van hoofd naar hart. Over uit je comfortzone gaan en stappen zetten die je nog niet eerder gezet hebt. Over een proces van overleven naar leven: de reis van hoofd naar hart. De lezing zal ondersteund worden met visuals en hij speelt live op een bijzonder instrument: de zg. “handpan”.

Op zoek naar antwoorden, is Christian Nijhof in zijn eentje op reis gegaan. Aan de andere kant van de aardbol, back-packend door Azië, leert hij eindelijk om alles los te laten. Zichzelf te accepteren, te leven vanuit het hart en te vertrouwen op zijn gevoel. De bijzondere mensen die hij tijdens zijn reis ontmoet hebben een boodschap: ’Je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!’.

Start: 14/02/2020
Te zien tot: 14/02/2020