ENNEKERDIJK 11 7622 ED BORNE – T. 074 2669636 –COMMUNICATIE@MUSEUMBUSSEMAKERHUIS.NL

Feestelijk en zakelijk

Museum Bussemakerhuis is  een unieke locatie voor zowel zakelijke als informele bijeenkomsten. Ook is het monumentale pand uitermate geschikt als trouwlocatie inclusief receptie. Daarnaast is de “Bussemaker Tea” een echte aanrader. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het museum via  T. 074 2669636 of stuur een e-mail naar: communicatie@museumbussemakerhuis.nl.

Vergaderingen en Bijeenkomsten

Het huis beschikt over een lichte ruime tuinkamer waar u met uw gasten rustig kunt vergaderen of een bijeenkomst kunt houden. Voor presentaties beschikken wij over een beamer, een draadloos internet verbinding en kunnen we faciliteren met de catering.

Trouwen in het Bussemakerhuis

Waar kan dat beter dan in het romantisch en sfeervolle Bussemakerhuis. Deze locatie liggend in het beschermd dorpsgezicht van “Oud Borne” leent zich uitstekend voor een huwelijksvoltrekking. Het pand beschikt over een prachtige stijlkamer met uitzicht over een fraaie tuin. De locatie is geschikt voor kleine gezelschappen. .

Feestelijke arrangementen

Voor een High Tea,  een receptie, zakelijke of familiebijeenkomst kun je terecht in onze sfeervolle tuinkamer en gedurende de zomerperiode in de fraaie museumtuin. In het bijzonder staat de ‘Bussemaker Tea’ garant voor een sfeervol en gezellig verblijf in en om het huis. Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst en een plezierig verblijf!