Vrijwilligers

WORD VRIJWILLIGER BIJ HET BUSSEMAKERERHUIS

Een organisatie als het Bussemakerhuis kan niet zonder vrijwilligers. Dankzij hun enthousiaste inzet kunnen wij dagelijks onze bezoekers verwelkomen!
Ook op de achtergrond, uit het zicht van de bezoeker ligt er veel werk waar de hulp van vrijwilligers onmisbaar is. Denk bv aan collectie-registratie, educatie, kinderactiviteiten, tentoonstellingen, administratieve taken, PR- activiteiten.

Het team vrijwilligers bestaat momenteel uit ca. 65 personen. Maar….we kunnen altijd nog extra hulp gebruiken, wellicht heeft u een paar uur in de week tijd om ons team te versterken? Schijf u dan hiernaast in.

Het museum start binnenkort ook met Maatschappelijke Stage (MaS). Ons doel is leerlingen op een leuke en zinvolle manier kennis te laten maken met allerlei aspecten binnen ons museum. Indien je geïnteresseerd bent  neem dan snel contact met ons op.

 

Vacature Coördinator Educatie 

Maak jij avontuurlijke tijdreizen voor jongeren mogelijk? Dan ben je in het Bussemakerhuis aan het juiste adres. De tijdvakken uit de schoolboeken komen hier tot leven. De leerlingen hebben bij een bezoek aan het Bussemakerhuis hulp nodig om het pand, de kunstwerken en verborgen schatten te ontdekken. Ga jij ze die hand reiken?

Lees hier meer.

 

 

  • Ja, het lijkt me leuk om een paar uur per week het team van Museum Bussemakerhuis te versterken!
  • DD slash MM slash JJJJ